onsdag 19. november 2008

St. Kitts


Nå er vi på St.Kitts & Nevis, Nevis rekker vi dog ikke innom.
Dagens orientering var gateløp i hovedstaden Basseterre på morgenen.
Postutsetterne oppdaget at bare en av 3 porter inn til 'kirkeparken' ved 2-3.post var åpen, så de fleste fikk beskjed om å benytte østre port. mange falt dog for fristelsen til å klatre over den muren som iht kartet er forbudt å krysse på vei til 3.(et spørsmål er vel om man har lov til å klatre over en stengt port som er markert som port på kartet, men ikke over den betydelig enklere muren ved siden av).
5.post var vekk når jeg kom dit (ble vel senere satt ut igjen), i tillegg var 10.post litt feilplassert. Resultatene må vel derfor kanskje tas med en klype salt (dersom de blir publisert).Ettermidden har vært tilbragt i South Friars bay litt lenger syd på øya. Stranda var ingen høydare, men vannet er jo deilig.

3 kommentarer:

Geir Nilsen sa...

Nå ligger det resultater for de 5 første løpene ute på OPN.no - http://www.opn.no/?side=03926

Anonym sa...

Hei igjen! I går gikk du glipp av en flott treningstur i Kjekstadmarka med hodelykt. Åtte ivrige klubb kompiser med Truls i føring hadde 1 time og 20 min linje o i åpen lende med fast og fin bunn. Mens du bare ligger å mesker deg i varmen og løper bare kort turer. Forsatt fin tur. Hilsen THegna

Anonym sa...

PWT regner med ny seiltur snart for å få flere land. Starter på Seychellene, deretter Mayotte-Comorene-Tanzania-Kenya-Somalia-Eritrea-Jemen og avsluttes i Oman.

PIRATFRIE FARVANN GARANTERES....