mandag 23. november 2009

Mauritius


Nå har vi kommet til Mauritius og tatt inn på hotell-komplekset Preskil like ved Mahebourg på østkysten.


formiddagen gikk med til 1. løp i Mauritius 3-dagers (nei, det er selvfølgelig ingen lokale med, de vet jo ikke om at det er orienteringsløp her...).
Strandskog med halvhøyt gress som til overmål er befengt med krypende slyngel-planter. Mål på stranda gorde det ganske behagelig, selv om det var varmt underveis.
bildene viser TomA Karlsen og Jyri Paavola underveis i løypa.

Det stod store skilt på stranda om at det var farlig å bade, men vi ga nå blaffen i det. På grunna var det hverken strøm eller hai.
Ellers er samtaleemnet ikke været, men magen. 70 av 80 har eller har hatt mageproblemer, og det gir seg ikke. Ingen vanlig liten matforgiftning, noen lurer på om det er salmonella.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan Lise og Trond. Ser ut som dere har det bra, håper ingen av dere to har fått mage problemer. Om det er salmonella så blir man ganske syk ikke bare litt vondt i magen,snakker om erfaring. God tur videre og hils Lise. Den andre Trond.

May sa...

Her er det visst bare å si: skitt au.... Håper dere to har det greit etter forholdene. Ser ut som en fantastisk opplevelsestur. Gleder med over å kunne følge dere. Hils til Lise (har hun hatt hodet under vann??) Hun koser seg i alle fall i vannet. Ha en fin tur videre.
Hilsen May

ChasseuR de PoulpE sa...

So nice !!

I will go on holidays to this paradise next week. I am wondering how do you find this orientaning championship !
Regards

Alexis